Reglament

 1. Curses obertes a tothom, sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat.

 2. La cursa consta dues proves:

  1. Cursa de 5 km.
  2. Cursa de 10 km.
 3. La sortida es donarà el dia 20 de novembre de 2022 a les 9:00 del matí.

 4. La sortida i l’arribada estarà situada davant del Foment Martinenc: C/ Provença, 591-593

 5. Aquest any no hi haurà distinció per a categories

 6. Trofeus

  1. Només hi haurà trofeu per als 3 primers de la general masculina, i les 3 primeres de la general femenina.

  Les classificacions seran controlades per jutges de la Federació Catalana d’Atletisme. En la classificació general es comptarà el temps oficial

 7. L’organització pot demanar el DNI o similar, per comprovar l’edat de l’atleta. Els atletes menors d’edat hauran de presentar un permís patern o del seu representant legal.

 8. L’abonament de la quota inclou una samarreta tècnica i una ampolla d’aigua.

 9. L’organització facilitarà un xip als corredors que no en tinguin. Aquest xip es retornarà en el moment de finalitzar la cursa.

 10. Dorsal: s’haurà de portar en lloc visible.

 11. És obligatori córrer amb el xip per tal d’optar a classificar-se.

 12. Tots els participants hauran de respectar l’itinerari assenyalat.

 13. L’organització cobreix una assegurança per a cada corredor que no estigui federat a la Federació Catalana d’Atletisme.

 14. Les fotos que es facin durant la Cursa es podran fer servir per promocionar-la.

 15. Tot corredor/a que sigui superat/da pel cap de la cursa està obligat/da a cedir el pas al cotxe que obre la cursa. (els carrers per on circula la cursa són prou amples com per poder-se apartar i continuar corrents mentre es permet avançar aquest cotxe).

 16. En el moment que el vehicle de la Guàrdia Urbana, que tanca la cursa, avanci un corredor, aquest quedarà desclassificat directament, i l’organització no assumirà cap responsabilitat per a garantir la seva seguretat.

 17. L’organització declina tota responsabilitat pels diferents perjudicis que la participació a la Cursa pugui comportar als inscrits.

 18. Les reclamacions es faran per escrit, una vegada s’hagi acabat la Cursa. La decisió final de l’entitat organitzadora serà inapel·lable.

 19. La participació en la Cursa comporta l’acceptació d’aquest reglament. Tot allò que no quedi recollit en aquest reglament queda sota la decisió de l’organització.

Post navigation