Fotografies

Aquí teniu un resum de fotos de la 36a edició, visiteu la pàgina de facebook on hem compartit totes les fotos i videos que s’han fet a l’edició 2015 a càrrec d’altres corredors, col·laboradors i aficionats que han participat i animat durant la cursa. Obrir la pàgina de Facebook.
Aquí teniu un resum de fotos de la 35a edició, visiteu la pàgina de facebook on hem compartit totes les fotos i videos que s’han fet a l’edició 2014 a càrrec d’altres corredors, col·laboradors i aficionats que han participat i animat durant la cursa. Obrir la pàgina de Facebook.
Aquí teniu un resum de fotos de la 34a edició, visiteu la pàgina de facebook on hem compartit totes les fotos i videos que s’han fet a l’edició 2013 a càrrec d’altres corredors, col·laboradors i aficionats que han participat i animat durant la cursa. Obrir la pàgina de Facebook.
Aquí teniu un resum de fotos de la 33a edició, visiteu la pàgina de facebook on hem compartit totes les fotos i videos que s’han fet a l’edició 2012 a càrrec d’altres corredors, col·laboradors i aficionats que han participat i animat durant la cursa. Obrir la pàgina de Facebook.
Aquí teniu un resum de fotos de la 32a edició, visiteu la pàgina de facebook on hem compartit totes les fotos i videos que s’han fet a l’edició 2011 a càrrec d’altres corredors, col·laboradors i aficionats que han participat i animat durant la cursa. Obrir la pàgina de Facebook.
Aquí teniu un resum de fotos de la 31a edició, visiteu la pàgina de facebook on hem compartit totes les fotos i videos que s’han fet a l’edició 2011 a càrrec d’altres corredors, col·laboradors i aficionats que han participat i animat durant la cursa. Obrir la pàgina de Facebook.
Aquí teniu un resum de fotos de la 30a edició, visiteu la pàgina de facebook on hem compartit totes les fotos i videos que s’han fet a l’edició 2011 a càrrec d’altres corredors, col·laboradors i aficionats que han participat i animat durant la cursa. Obrir la pàgina de Facebook.

Post navigation